donderdag 25 juni 2015

Boeken Wishlist #3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wishlist van boeken met jullie hebt gedeeld. Eigenlijk zijn er nog heel veel boeken die ik heel graag wil lezen, maar dat zou niet in een artikel passen. Ik heb er daarom 6 uitgekozen die ik op dit moment het liefst in mijn bezit zou willen.

Xelly Cabeau van Kasbergen - Make-up
'Geen betere ambassadeur voor het thema huidverzorging, make-up en haarstyling dan Xelly Cabau van Kasbergen. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze iedere vrouw het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn. Xelly geeft belangrijke tips voor een mooi verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Natuurlijk komen er tips en tricks aan bod, maar ook inzichten in de celebrity make-up wereld en wat je vooral niet moet doen. Een totaal overzicht van make-up van vandaag en morgen inclusief aandacht voor sport en voeding. Met gratis app!' (Bron: Bol.com)

Zoals jullie wel weten ben ik ook een grote liefhebber van make-up. Ik heb niet voor niets mijn beautyblog The Joyful Things In Life. Visagiste Xelly Cabeau van Kasbergen heeft haar eigen boek uitgebracht over make-up. Xelly heeft een grote naam als visagiste en ik ben echt super benieuwd naar haar tips & tricks. Volgens mij is de complete lay-out van het boek ook erg mooi. 

E.L. James - Grey
'Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, door de ogen van Christian Grey. In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde.Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt. In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel. Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?' (Bron: Bol.com)


Ik heb met veel plezier de boeken van Vijftig tinten gelezen en de film heb ik natuurlijk ook gekeken. Toen bekend werd gemaakt dat er een boek zou komen vanuit het perspectief van Christian was ik dan ook erg enthousiast. In het derde boek kon je al 1 hoofdstukje lezen en dat vond ik al erg leuk. Ik ben erg benieuwd naar dit boek!


Tahereh Mafi - Vrees Me (Juliette Trilogie deel 1 )
''Je kunt me niet aanraken,' fluister ik. Ik lieg, maar dat zeg ik niet. Hij kan me aanraken, maar dat zal ik nooit vertellen. Raak me alsjeblieft aan, is wat ik wil zeggen. Er gebeuren dingen als mensen me aanraken.Vreemde dingen. Slechte dingen. Dode dingen. Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij. Maar Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was.' (Bron: Bol.com)

Ik moet zeggen dat voornamelijk de kaft mij in eerste instantie aantrok. Dat ziet er toch gewoon prachtig uit! Toen ik eenmaal las waar het boek ook over ging, was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden.


Lis Lucassen - Hitte
'Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.' (Bron: Bol.com)

Het is zomer en de zon begint eindelijk goed te schijnen. Daar past dit boek volgens mij gewoon perfect bij. Ik zie mezelf al zitten in de tuin met dit boek en een ijsje voor afkoeling. 


Louise Roe - Front Roe (How to be the leading lady in your own life)
'Louise Roe--internationally renowned fashion journalist, TV host, and makeover guru--knows style. It's not about trends but about being your own person and sharing the things you love in your appearance, your home, and your personality. In Front Roe, Louise shares her expertise on cultivating personal style and feeling like a confident leading lady in your own life. In her first book, Louise has compiled the practical tips and secret tricks that she's picked up through years of working in the fashion industry with magazine editors, stylists, celebrities, and most importantly, real women. Front Roe helps a woman discover her personal style through looks she loves--images in magazines that speak to her, quotes that inspire her, fashion or styles she is taken with, and family photos. Once the foundation is laid, Louise expands into the specifics of fashion, beauty, and lifestyle, offering helpful advice from today and yesteryear on everything from finding the right underwear and buying vintage clothing, to picking the best perfume for you, and making your home a sanctuary. As Louise says, With a little nudging and direction, everybody can develop their own personal style, no matter their shape, age, or wallet size. In my view, fashion should be aspirational, but attainable and definitely something to have a sense of humor about. It's worth living every single day as the most confident, happy, and glamorous version of yourself. Here's how! Front Roe is the perfect distillation of this philosophy. Louise shares stories, information, and ideas from around the world to help women feel educated, uplifted, inspired, and considerably more positive about their mind, body, closet, and home.' (Bron: Bol.com)

Bij Louise Roe denk ik meteen aan fashion en stylish. Als er iemand een goed gevoel heeft voor mode dan is het Louise wel. Ik heb vroeger ook altijd met veel plezier gekeken naar Plain Jane. Ze is niet alleen prachtig en een echte fashionista, maar ze lijkt me ook heel oprecht en aardig. Ik ben erg benieuwd naar haar boek en haar kijk op de wereld.


Anna Nooshin - On Top
'On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie - never seen before - privéfoto's waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien. 
Turn you're can'ts into cans and your dreams into plans. Anna heeft in no time een indrukwekkende carrièresprong gemaakt. In On Top lees je hoe een jeugd in asielzoekerscentra, honderden obscure bijbaantjes, high end stages in New York en een low budget wereldreis hebben bijgedragen aan haar huidige succes. En dan, wat gebeurt er als je ineens "on top" staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?' (Bron: Bol.com)

Anna Nooshin is een echte powervrouw. Als er iemand je kan inspireren op het gebied van business/ondernemen dan is het Anna wel. Ik zie haar echt wel als een voorbeeld dus ik ben zo benieuwd wat Anna allemaal heeft te vertellen in haar boek. Tijdens de Beautygloss Party heb ik haar even kort mogen ontmoeten voor een foto en naast dat ze prachtig is, 
is ze ook nog eens heel lief.

Dit was mijn wishlist weer. Als ik dit type dan baal ik eigenlijk ook echt dat ze op mijn wishlist staan en niet in mijn boekenkast. Wie weet over een tijdje! Welke boeken staan op dit moment op jouw wishlist?

1 opmerking:

  1. Vrees me is echt geweldig, één van mijn favoriete series! Hitte is ook erg leuk (waar ik ook een quote van op de achterkant heb ;) ).

    BeantwoordenVerwijderen