zaterdag 25 juli 2015

Gemixte Recensie: 3 Erotische RomansDeze keer geen recensie van één boek, maar een gemixte recensie van 3 boeken die binnen dezelfde serie horen, Blake Lace. Dit is een serie met erotische romans. Ik kon hier goedkoop aankomen en doordat er stond 'Voor de liefhebbers van Vijftig Tinten Grijs' besloot ik het maar te proberen. Elk boek zal ik even kort bespreken met waar het over gaat en wat ik er van vind.

Titel: Verleidelijk & Vurig
Serie: Black Lace
Auteur: Alison Tyler
Uitgever: The House of Books
Genre: Erotische Roman
Verschenen: 2000
Pagina's: 272
Te Koop: Onder andere bij Bol.com

'Lissa en Colin, beiden gespecialiseerd in kunstgeschiedenis, ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de boekenbeurs in Frankfurt. Ze worden geliefden en besluiten samen nog wat tijd in Europa door te brengen. Hun avontuur wordt een ontdekkingsreis van heftige seksuele fantasieën. Lissa houdt van vernedering en Colin is de juiste persoon om haar het plezier te verschaffen waar zij intens naar verlangt. Maar Lissa weet niet dat haar ontmoeting met Colin zorgvuldig is gepland door een mysterieuze beschermheer van de erotische kunsten. Wat is hij met haar van plan?'

Voor de mensen die Vijftig Tinten Grijs al erg en het to much vinden moeten vooral NIET dit boek lezen. Ik bedoel wauw, dit is wel even iets anders. Ik vond dit ook even iets te veel van het goede. Het dominante en onderdanige aspect uit dit verhaal lag een paar niveaus hoger. Vond het dan ook helemaal niks.

Waardering: 1/5Titel: Bedgeheimen
Engelse Titel: The Seven-Year List
Serie: Black Lace
Auteur: Zoe Le Verdier
Uitgever: The House of Books
Genre: Erotische Roman
Verschenen: 1998
Pagina's: 238
Te Koop: Onder andere bij Bol.com

'Fotografe Julia Sargent zou gelukkig en tevreden moeten zijn. Maar haar beroep biedt geen uitdaging meer. En ze heeft ook twijfels over haar aanstaande huwelijk met de knappe acteur David Tindall. Dan komt er een uitnodiging voor een schoolreünie. Zeven jaar geleden zetten Julia en haar vrienden hun toekomstplannen op papier. Nu de groep weer bij elkaar komt, worden oude jeugdliefdes opgerakeld - en ook bittere vetes. Julia kan een laatste flirt met zowel Steve als Nick, haar twee vlammen van destijds, niet weerstaan. Maar Steve wil Julia niet meer laten gaan.'

Bij 'Bedgeheimen' ging het er al een stuk anders aan toe. Het is niet zo extreem als bij 'Verleidelijk & Vurig' Ik vind deze dan ook wel het leukste nog om te lezen van de drie omdat er tenminste nog echt een verhaal in zat, heel ongeloofwaardig, maar toch op zijn minst een vlot lopend verhaal. Verwacht niet veel diepgang want bij alle drie boeken krijg je dat namelijk niet. 

Waardering: 3/5Titel: Lust & Liefde
Serie: Black Lace
Auteur: Suzie Raymond
Uitgever: The House of Books
Genre: Erotische Roman
Verschenen: 2012
Pagina's: 238
Te Koop: Onder andere bij Bol.com

'De aantrekkelijke Beth Bradley werkt nog maar kort als persoonlijke assistente van de succesvolle zakenman Simon Henderson. Ze kent zijn reputatie als arrogante rokkenjager, maar Simons verleidingskunsten blijken onweerstaanbaar. Na afloop neemt Beth zich voor de rollen om te draaien: het is tijd om Simon een lesje te leren. Na een mislukte poging probeert Beth de subtiele benadering, maar ook daar is hij niet gevoelig voor. Haar eigen erotische verlangens naar een dominante partner stellen haar voor een netelig dilemma. Toch is Beth ervan overtuigd dat Simon lang genoeg zijn gang heeft kunnen gaan. Nu is het haar beurt...'

'Lust & Liefde' zit een beetje tussen de andere twee boeken in. Dit omdat hierin niet veel logica zit. Het verhaal draait om Beth en je verwacht dat je ook veel van Simon krijgt te zien, maar dat is dus niet zo. Er zit een heel groot middenstuk in waarin Simon niet eens voorkomt en misschien een enkele keer wordt genoemd. Het is bijna alsof je twee verhalen door elkaar leest. Deze was dan ook maar mwah.

Waardering: 2/5

De Black Lace serie zou ik niet echt aanraden of het zijn maar net de onderwerpen die jij wel leuk en interessant vindt. Ik vind een erotisch boek echt niet vervelend om te lezen, maar ik moet nog wel een verhaal er bij hebben want anders haak ik af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten